måndag 15 februari 2010

Tidsnöd!

Jag har alltid så dåligt med tid...hur kan det komma sig, vart blir den av? Jag hinner inte med det jag vill och det gör mig ganska stressad. Inget bra...få ta mig en funderare på hur jag ska lösa det!!

Denna vecka tog jag ett kilo och det kändes väldigt skönt. Jag har nästan inte rört på mig pga förkylningen som har tagit ett omtag och maten har väl varit okej. I helgen firade vi kinesiskt nyår och åt god Kinamat...nudlar, friterade räkor, vårrullar och en del annat. Jag tog en lagom portion, åt väldigt sakta så det var inga som helst problem och det var ju bra. Det är väldigt härligt att kunna äta det mesta...det gör det så mycket lättare att vara bortbjuden och inte behöva krångla med maten. Jag måste tänka på att äta långsamt och lagomt mycket.

Jag ska ta mig i kragen denna vecka och försöka mig på att promenera lite...jag och en arbetskamrat har dragit igång en motionsutmaning på jobbet så jag måste se till att fylla min kvot!!!

Ha det bra!! // Volangmamman som är mäkta imponerad av alla dessa duktiga svenskar som kämpar i OS!!! Hejja på!!!

onsdag 10 februari 2010

Mätt och go!

Ny vecka som började med en rejäl förkylning och två dagar på rygg i soffan...SUCK!!! Jag är visserligen glad att förkylningen äntligen bröt ut eftersom jag har känt av den en längre tid men det är så himla jobbigt att inte orka något. Jag vill vara pigg!!!!!

I måndags var det vägning som gällde och det går fortfarande lite trögt...ja, jag vet att man inte kan gå ner 3 kg i veckan men det är frustrerande när det bara är några gram hit och dit. Denna vecka hade jag tagit -0,8 kg så det är väl bättre än inget men jag tycker ändå att det känns trögt. Min önskan nu är att jag ska komma igång med motionen...den har liksom kommit av sig i takt med förkylningen...men, men...en dag i taget!!

Ha det bra!! // Volangmamman som är otålig, vill så mycket men inte riktigt får till det...här hemma iallafall!!

tisdag 2 februari 2010

Ett livstecken!

Jösses vad tiden rullar på fort…vet inte riktigt vart den tar vägen. Det har varit sjukstuga, skidåkning, jobb och en del annat. När kvällens rutiner är gjorda så har det inte funnits lust att sätta sig vid datorn…jag har faktiskt känt mig lite trött den sista veckan så soffan har varit ett härligt ställe att parkera på.

Men, men…lusten kanske snart återkommer!! Kram på er alla!! // Volangmamman